Liitu kanaklubiga

Täidetud baklazaan

Tagasi nimistusse

Täidetud baklazaan

Koostisained

1 baklazaan 100 g Talleggi Kana hakklihasegu 4 viilu tahedat saia, ilma koorikuta 100 g riivitud juustu 2 sl riivitud parmesani 1 sl oliiviõli 1 tomat 1 muna peterselli basiilikut soola, pipart

Valmistamisjuhis

Baklazaan annab kanahakklihale pisut rammu juurde. See roog on toitev, aga tänu kanahakklihale tavalise hakkliha asemel on ta tervislik ja organismile kergemini vastuvõetav.

Poolita baklazaan ja võta lusikaga välja sisu. Haki sisu peeneks ja prae oliiviõlis läbi. Lisa kanahakkliha ja prae kuni vedelik on kadunud. Kalla segu kaussi ja lisa 3 viilu tahedat murendatud saia, 100 g riivitud juustu, 1 muna, hakitud peterselli ja tükkideks rebitud basiilikut. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta segu baklazaani õõnsustesse ja kata õhukeseks viilutatud tomatiga. Küpseta 200 C juures 20 min. Niikaua sega kausis kokku1 viil murendatud saia, 1 sl oliiviõli, 2 sl riivitud parmesanijuustu ja 5 lehte tükkideks rebitud basiilikut. Kui baklazaan on 20 min juba küpsenud, siis lisa saiapudi. Küpseta veel 5 minutit kuni pind on pruun ja krõbe.

Hinda retsepti:

Keskmine hinne: 4.00
Vaadatud 3196 korda

30 minutit

Eelroad

Valmistamiseks kasutatud Talleggi tooted:

Üles

Saada enda retsept

Retsepti nimi

Valmistamise aeg

Toidu kategooria

Koostisosad ja valmistamise õpetus

Lisa pilt

Pildifaili maksimaalne suurus 2 MB
Saatja nimi

Saatja e-post või telefon

Saada

Enne retsepti lisamist kontrolli sarnase retsepti olemasolu. Tallegg AS jätab endale õiguse mitte avaldada kõiki saadetud retsepte.